The wishlist name can't be left blank

Bestellen

Plannen en bestellen geeft rust, structuur en zekerheid.

Zelf een offerte maken en 24/7 de beschikking over actuele prijzen, dat heeft u bij gebruik van onze webshop.

Rechts boven op de pagina klikt u op "inloggen".

Uw e-mailadres gevolgd door een persoonlijk toegekend wachtwoord geeft toegang tot de webshop, de assortimentslijst met actuele prijzen.

Door producten in de aanhangwagen te verzamelen kunt direct een bestelling plaatsen. Producten die besteld worden en niet in voorraad zijn, worden weergegeven als "niet leverbaar", producten die u wenst en niet worden weergegeven in de webshop kunt u in de notitieruimte aangeven met daarbij budget, hoogte, potmaat, diameter en volledige Latijnse naam.

Producten verzameld onder de button "offerte" kunt u bewaren en bewerken. Een bewaarde offerte zet u om in een bestelling door deze naar de aanhangwagen te verplaatsen.

U ontvangt direct na plaatsing een ontvangstbevestiging van de bestelling en binnen korte tijd een reactie omtrent de levertijd, beschikbaarheid en mogelijke bijzonderheden en/of vragen onzer zijds. Vermeld altijd een projectnummer of klantnaam om verwarring te voorkomen.

Offertes en bestellingen blijven bewaard en zijn eenvoudig als naslagwerk te gebruiken.

Mocht u onverhoopt producten niet kunnen vinden, of heeft u een andere belangrijke vraag of opmerking, stuurt u ons dan graag een e-mail.

Tijdens openingstijden kunt u vanzelfsprekend per telefoon of aan de balie bij ons terecht.

Vaste planten in P9 kunnen met een minimum van 3 stuks besteld worden via de webshop. Tot €100,- zijn wij genoodzaakt €15,- toeslag te rekenen. Op orders die u zelf verzameld in de cash&carry geven wij een korting van 5%. 

  • USP Cash & Carry
  • USP Webshop
  • USP Levering op locatie